Вхід
E-mail
Пароль

Політика конфіденційності

Магазин VELOMIR, зареєстрованим за адресою: Україна, м. Павлоград, обл. Дніпропетровська, вул. Дніпровська, 123/1, є «власником» персональних даних, які ми збираємо, тобто суб'єктом господарювання, який визначає цілі та засоби обробки персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про рекламу», Конституції України та інших нормативних актів України.

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності, щоб дізнатися, чому і як ми збираємо, використовуємо та іншим чином обробляємо ваші дані.

1. Як і коли ми збираємо ваші персональні дані?

Ми збираємо ваші персональні дані, якщо вони стосуються ваших потреб як споживача чи нашої діяльності (наприклад, коли ви купуєте та/або замовляєте у нас товари та/або послуги зокрема, під час реєстрації або коли ви підписуєтеся на розсилання новин, берете участь в опитуванні клієнтів тощо).

Як правило, ми отримуємо ваші персональні дані безпосередньо від вас, коли ви замовляєте певні товари чи послуги, заповнюєте певну форму.

Ми не використовуємо ваші персональні дані для маркетингових цілей, якщо ви не погодилися на це.

2. Склад персональних даних, які підлягають обробці

Типовими категоріями даних, які ми збираємо від клієнтів VELOMIR, є такі: ім’я та прізвище, адреса електронної пошти, адреса доставки, номер телефону, платіжна інформація, яку ви надаєте під час заповнення форм на веб-сайті VELOMIR.

3. Мета обробки персональних даних.

Ми використовуємо ваші персональні дані переважно для виконання наших договірних зобов’язань перед вами, але часом також для покращення процесу придбання товарів, прямого маркетингу та з міркувань безпеки.

4. Період зберігання персональних даних

VELOMIR зберігає ваші персональні дані лише доки вони потрібні для досягнення конкретної мети обробки, з якою вони були зібрані.

5. Які у вас є права на конфіденційність?

У зв’язку з обробкою ваших персональних даних ви маєте право вимагати від VELOMIR:

  • Виправити помилково вставлені дані. Ми хочемо переконатися, що ваші персональні дані є точними та актуальними. Ви можете звернутися до нас, щоб виправити або видалити неточні або застарілі дані.
  • Видалити ваші персональні дані. Ви можете попросити нас видалити ваші персональні дані, якими ми володіємо. Якщо ваші персональні дані потрібні для виконання певного договірного зобов’язання VELOMIR перед вами або для того, щоб магазин VELOMIR виконав певні правові зобов'язання (наприклад, податкового законодавства), ваш запит може бути відхилений.

6. Обробка замовлень та надання послуг

Купуючи товари через веб-сайт VELOMIR, ви повинні надати персональні дані, необхідні для правильної обробки вашої покупки. Окрім того, під час обробки вашого замовлення, щоб переконатися, що надана вами особиста та фінансова інформація є точною, ми використовуємо платіжні системи надійних третіх сторін, щоб гарантувати безпеку платежу та захистити ваші реквізити від шахрайства. Купуючи товари в Інтернеті та обравши спосіб оплати картою онлайн, VELOMIR будуть потрібні платіжні дані, зокрема номер вашої кредитної чи дебетової картки, термін дії картки, CVV-код.

7. Файли «cookies»

Для підтримки нашого веб-сайту та його належного функціонування, VELOMIR використовує технологію, загальновідому як «cookies». «Cookies» — це невеликі текстові файли, які зберігаються у веб-переглядачі або на жорсткому диску вашого комп’ютера чи мобільного пристрою під час відвідування веб-сторінки або програми. Файли «cookies» полегшують користування нашим веб-сайтом і запам'ятовують ваші налаштування, тому вам не потрібно вводити свої дані знову і знову.

Ми використовуємо такі файли «cookies»:

  • Основні. Певні файли «cookies» є важливими для належного функціонування нашого сайту. Наприклад, ці файли дозволяють вам увійти до свого аккаунту VELOMIR.
  • Google Analytics. Файли «cookies» для аналізу трафіку нашого веб-сайту. Більше інформації ви можете знайти в пункті Декларація Google Analytics про захист даних.

8. Декларація Google Analytics про захист даних

На нашому веб-сайті використовуються механізми аналізу веб-служб Google Inc. (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США): Google Analytics, Google Doubleclick і Менеджер тегів Google. У Google Analytics, Google Doubleclick і Менеджер тегів Google використовуються файли cookies для аналізу способів роботи з веб-сайтами. Інформація, зібрана файлами cookies, передається на сервери Google у США та зберігається в архіві.

Якщо функцію анонімності IP-адреси активовано під час відвідування нашого веб-сайту, ваша IP-адреса користувача скорочується Google. Таким чином, функція анонімізації IP-адреси працюватиме на нашому веб-сайті. На прохання оператора веб-сайту Google використовує зібрану інформацію для аналізу роботи з веб-сайтом і підготовки звітів про відвідування веб-сайту й інших сервісів, пов’язаних із роботою в Інтернеті. IP-адреса, яку з браузера Користувача передано в Google Analytics, не зберігається разом з іншими даними Google.

Ви можете заблокувати збереження файлів cookies у веб-браузері. Однак це призведе до неможливості повного використання всіх функцій веб-сайту. Крім того, ви можете заблокувати збереження даних про використання веб-сайту (зокрема й IP-адреси), зібраних файлами cookies, та їх передачу та спільне використання в Google, завантаживши та встановивши плагін, доступний на сайті https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.